Het is de zevende van de maand, tijd voor een nieuwe review. Echter, de dagelijkse werkzaamheden zitten soms een degelijke luisterbeurt in de weg. Derhalve moeten Klopper en Kruize even overslaan. Op 17 oktober gaan we weer verder waar we gebleven waren, de volgende herbeluistering wordt The Truth. Voor vandaag vullen we het gevallen gat met een nieuwe poll. Wat te doen met het materiaal dat nog The Vault ligt?

In de bizarre achtbaan die de omgang met Prince’ erfenis is, wordt het belangrijkste nog weleens vergeten. En dat is dat Prince één van de meest belangrijke en invloedrijke artiesten van zijn generatie was. Nu Paisley Park met horten en stoten de deuren aan het openen is en Prince’ leef- en werkplek tot een museum is omgevormd, lopen de emoties bij velen hoog op over de respectvolle/respectloze* manier waarop er met Paisley Park in het algemeen en Prince’ legacy in het bijzonder wordt omgesprongen.

Gek genoeg lijkt de muzikale erfenis bijzaak in de pers. Al kwam het in een reportage van Entertainment Today wel op de muziek die nog in de legendarische kluis in Paisley Park ligt. De grijns van Prince’ zus Tyka Nelson kon niet groter zijn dan toen ze verkondigde: “We’re going to pull it up and we’re going to remix it and we’re going to get it out!”

De vraag is, zit iedereen wel op remixen te wachten? Of moet er überhaupt nog wel aan het materiaal gesleuteld worden? Wat vind jij?

(* doorhalen wat niet van toepassing voor jou is)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *