Read Time:1 Minute, 9 Second

Dat het wat stil is op PurplePicks.net betekent niet dat we niet druk bezig zijn met ‘all things Prince’. Zo verschijnt binnenkort van Edgar Kruize het boek Prince: The Dutch Experience.

Prince had iets met Nederland en Nederland iets met Prince. In de ruim drie decennia waarin hij de Lage Landen bezocht, was zijn bezoek steevast doordrenkt van mysterie, opwinding, geruchten en muzikale magie. Aan de hand van interviews, ooggetuigenverslagen, research en meer vertelt Prince: The Dutch Experience de verhalen achter de staatsbezoeken van His Royal Badness. Van de eerste moeizame stappen in Paradiso, tot de laatste triomftocht in de Ziggo Dome.

Hoe druk was het nu echt bij zijn Europese podiumdebuut? Hoe ging het er aan toe tijdens de filmopnames in Ahoy’? Wat gebeurde er precies die legendarische zomernacht in het Paard van Troje? Waarom wilde Prince Nederlands publiek bij een Duits optreden? Voorspelde hij in Utrecht echt de aanslagen van 11 september 2001?

Een must voor iedere liefhebber van muziekverhalen en een onmisbaar feest van herkenning voor een ieder die ooit de magie van een Prince-optreden heeft ervaren. Tenminste, dat vinden wij. Niet geheel onafhankelijk…

Afijn, het boek ligt vanaf mei in de winkels. Wil je ‘m eerder in huis? Dat kan ook en dan krijg je er een exclusieve kaartenset bij. Die boeken gaan medio volgende week al op de post. Bestellen kan HIER.

Previous post The Chocolate Invasion (2004)
Next post Deliverance EP (2006)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *