Read Time:49 Second

Edgar Kruize van Purple Picks gaat vreemd. Ditmaal geen discussie met Marthijn Klopper, maar met Arjan ‘Radioheld’ Snijders. Samen bezoeken zij de My Name Is Prince-expositie in de Beurs van Berlage en daar namen we een podcast op.

De My Name Is Prince tentoonstelling is nog tot en met 8 juni te zien in Beurs van Berlage en op meerdere manieren te bezoeken. Er is een regulier kaartje, waarmee je het overgrote deel van de expositievloer kunt bekijken. Daarnaast kan je ook een VIP-ticket kopen, die toegang geeft tot additionele ruimtes. Voor dat additionele bedrag krijg je overigens ook een fotoboek mee, mag je (in het VIP-deel) foto’s maken, krijg je additionele info door een tour guide (uit de Nederlandse fanschare geselecteerde experts) en mag je kort een akoestische gitaar vasthouden die Prince bespeeld heeft. Is dat de moeite waard? Arjan Snijders en Edgar Kruize oreren, filosoferen en observeren er op los en spreken in de tussentijd curator Angie Marchese:

Previous post Officiële tentoonstelling onderstreept Prince’ band met Nederland
Next post Nothing Compares 2 U (1984)

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *