Expo ‘My Name Is Prince’ verlengd met twee maanden

De in maart geopende My Name Is Prince tentoonstelling heeft inmiddels tienduizenden bezoekers mogen ontvangen in de Beurs van Berlage. Op veler verzoek verlengt organisator Brand New Expo de looptijd van enige officiële Prince tentoonstelling met twee maanden. Liefhebbers kunnen zich nog tot en met 5 augustus onderdompelen in de creatieve wereld van één van ’s werelds meest talentvolle artiesten ooit.

De Beurs van Berlage is vooralsnog de enige plek op het Europese vasteland waar de officiële Prince-tentoonstelling te zien is. Sinds de opening op 8 maart hebben tienduizenden mensen een bezoek gebracht, maar de initiële looptijd van drie maanden blijkt te kort om alle geïnteresseerden de mogelijkheid te geven My Name Is Prince te bezoeken. In overleg met Paisley Park is daarom besloten om My Name Is Prince twee maanden langer in Amsterdam te laten blijven.

My Name Is Prince laat fans van muzieklegende Prince oog in oog staan met honderden unieke items die rechtreeks uit de archieven van Prince’ legendarische studiocomplex Paisley Park komen, zoals Prince’ iconische kledingstukken, instrumenten, muziekprijzen, handgeschreven teksten en juwelen. Bezoekers van My Name Is Prince kunnen kiezen voor een regulier ticket of voor de VIP-tour, die toegang geeft tot extra ruimtes, een vertoning van exclusief concertbeeld, gelegenheid geeft tot foto’s maken en de mogelijkheid Prince’ gitaar vast te houden. Deze tour wordt begeleid door geselecteerde Nederlandse kenners, die zeer gedetailleerde toelichting geven en is populair. Zo’n 20 procent van de verkochte My Name Is Prince-kaarten is VIP. Ook gedurende de extra looptijd blijven VIP-tickets verkrijgbaar.

De verkoop van tickets voor nog eens twee maanden My Name Is Prince start dinsdag 5 juni om 10:00 uur via Ticketmaster. Voor 9 en 10 juni geldt een actieprijs van €12,50 (inclusief servicekosten).

Een greep uit de Facebook-recensies van bezoekers, die gemiddeld 4,6 van de 5 sterren geven:
“Drie uur genoten van Prince’ nalatenschap. Fantastische tentoonstelling, heel mooi opgezet!”
“Geweldig! Mooie herinneringen ophalen en genieten van alle gitaren, kostuums en beelden. Een ervaring die een Prince-fan niet moet laten schieten!”
“Echt overweldigend. Wij hebben de VIP tour gedaan en dat is echt iedere euro waard!”
“Wat een waanzinnige ervaring, enorm van genoten! Heerlijk staan zingen en swingen.”
“Wij hebben deze tentoonstelling in Londen en Amsterdam gezien. Door de kundige VIP tour guides, de opstelling en manier waarop je door de tentoonstellingsruimte kan bewegen, is de Amsterdamse ervaring superieur.”

MY NAME IS PRINCE
Verlengd tot en met 5 augustus 2018
Beurs van Berlage, Damrak 234, Amsterdam
Dagelijks geopend van 10.00u tot 18.00u

[bron: persbericht Brand New Expo, 7 juni 2018]