ART OFFICIAL: Welcome 2 America Deluxe Edition unboxing

In de Art Official videoserie bekijken we het artwork van de officiële releases van Prince. Soms door een nieuwe release op camera uit te pakken, soms door eens goed naar de visuele stijl van het oudere werk te kijken. Vandaag zoomen we in op de Welcome 2 America Deluxe Edition, die 30 juli 2021 verscheen.

De Deluxe Edition van Welcome 2 America bevat het complete studio album op zowel CD als 2LP zwart vinyl (vergezeld met een digitale download in hoge resolutie) plus een nooit eerder uitgebrachte volledige concertvideo van Prince’ show op 28 april 2011 in The Forum , Inglewood, CA gepresenteerd in 1080p HD met stereo, 5.1 surround en Dolby Atmos-audio. Het vinyl heeft aan drie kanten muziek met een ets op de vierde kant en de boxset zit boordevol replica’s van diverse memorabilia uit het Welcome 2 America-tijdperk.